Cetățean român, căutat de FBI

Nelu Onică, un român de 45 de ani care locuiește în Statele Unite ale Americii, figurează pe lista infractorilor căutați de Biroul Federal de Investigație (FBI), pentru o presupusă fraudă de 1, 2 milioane de dolari.

Biroul Federal de Investigație din SUA caută un român pentru o presupsă fraudă de 1, 2 milioane de dolari. Nelu Onică, un român de 45 de ani, este căutat pentru presupusa sa implicare într-un mare grup organizat, specializat în fraude comise la bancomate cu sediul în Atlanta, Georgia.

Potrivit Stiri Diaspora, la 20 august 2020, a fost emis un mandat federal de arestare pentru Onica după ce acesta a fost acuzat de conspirație pentru comiterea fraudei dispozitivului de acces de către Curtea Districtuală a Statelor Unite pentru Districtul Mijlociu din Florida.

Se presupune că și-au desfășurat operațiunile de degajare și „retragere” pe tot teritoriul SUA, incluzând Jacksonville, Florida; Atlanta, Georgia; New Orleans, Louisiana; New York, New York; Memphis, Tennessee; Charlotte, Carolina de Nord; și Mobile, Alabama.

Nelu Onica este căutat pentru presupusă să implicare într-o fraudă cu sediul în Atlanta, Georgia. Grupul este presupus responsabil pentru furtul a peste 1,2 milioane de dolari.

Sursa: gandul.info

Sursa foto: gandul.info

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *