Un “spion” de mâna a doua îl leagă pe Arafat de Mossad

Polițiștii fac verificări după ce șeful DSU Raed Arafat a fost amenințat cu moartea de o persoană, Raul Nicolae Coltor, cunoscut ca promotor al unor teribile teorii ale conspirației privind pandemia de coronavirus.

Într-o postare pe Facebook, care între timp a fost ștearsă, acesta susține că Raed Arafat a fost condamnat la moarte în Palestina pentru crime împotriva cetățenilor români, după ce ar fi traficat organe pentru Mossad – serviciul de informații externe al Israelului.

El îl somează pe șeful DSU să plece din România și susține că a primit ”dreptul de a ucide în numele țării”, prin jurământul militar depus în urmă cu 15 ani.

Postarea s-a viralizat, adunând sute de share-uri și comentarii într-un timp scurt – multe din partea unor persoane care îi susțineau demersul – înainte să fie ștearsă.

Bărbatul are mai multe postări în care critică restricțiile impuse pe timpul pandemiei și îl numește pe Raed Arafat “torționar”.

Redăm integral postarea acestuia: În baza articolului 55 din Constituţia României, declar public: Având în vedere că Raed Arafat este condamnat la moarte în Palestina, că este terorist, şi datorită crimelor pe care le-a comis împotriva cetăţenilor români (trafic de organe Mossad), EU, Coltor Raul Nicolae, prin depunerea jurământului militar la data de 1 Decembrie 2005, am primit dreptul de a ucide în numele Ţării şi al Poporului Român! Domnule Raed Arafat! O să fiu EU acela care o să vă îngroape alături de un porc într-un mormânt de piatră!! Te somez să părăseşti acest teritoriu înainte de întâlnirea noastră! Game over zdreamţo!”, a fost mesajul pe care Raul Coltor l-a postat pe pagina lui de Facebook, masaj pe care ulterior l-a şters. 

Nu este pentru prima dată când Arafat primește astfel de amenințări, după cum a spus chiar el a delcarat pentru Digi 24.

„Am închis internetul acum, pe tabletă. Cum l-am deschis, curgeau mesaje de înjurături. Și nu numai înjurături, și îndemnări: pleacă de acasă. Același lucru îl pățesc toți colegii care îndrăznesc să deschidă gura și să spună ceva despre această boală. Pe mine nu mă afectează deloc, dar pe alții îi afectează. Eu, să zicem, am trecut prin destule, m-am obișnuit. Sunt, pentru unii, șocante mesajele astea. E suficient să primească câteva, s-au oprit acolo. La mine nu pot să spun decât să continue, nu am nicio problemă”, a declarat Raed Arafat la digi24.

Sursa articolului: stirileprotv.ro

Sursa foto: playtech.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *