Directorul Mossad, Yossi Cohen: Lucrurile sunt mult mai grave…

Potrivit israelnationalnews.com, într-o întâlnire cu oficialii din sănătate, ce a avut loc joi, 23 aprilie, șeful Mossad, Yossi Cohen, a declarat că situația privind cazurile COVID din Iran, Liban, Siria și Iran este mult mai gravă decât vor să admită public guvernele acestor state.

Potrivit șefului serviciului de spionaj al Israelului, numărul persoanelor infectate și al deceselor cauzate de coronavirus ar fi mult mai mare față de cel raportat.

Reporterul Barak Ravid de la Channel 13 News a precizat că Yossi Cohen a supervizat operațiunea de distribuire a echipamentelor medicale în Israel, de la izbucnirea pandemiei.

Șeful Mossad a mai specificat că Israelul ar trebui să-și redeschidă economia și să pună capăt blocării actuale. El a spus că Ministerul Sănătății ar trebui să fie împuternicit să găzduiască 5.000 de pacienți grav bolnavi de coronavirus, permițând în același timp țării să funcționeze.

“Sunt împotriva deschiderii periodice, apoi închiderea, apoi deschiderea (din nou a economiei). „Aveți nevoie de un sistem care să poată gestiona toate acestea fără a închide, în special un sistem de testare rapid și eficient și să acumuleze echipe medicale suplimentare” a declarat șeful Mossad.

Mai multe informații pot fi vizualizate aici: http://www.israelnationalnews.com/

Sursa foto: www.sueddeutsche.de

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *