În timpul pandemiei, confidențialitatea nu este ceea ce a fost până acum. Dar după?

Shin Bet te anunță când să mergi la doctor, Mossad îți aduce echipamente medicale iar NGO Group sau alte organizații private stochează informațiile tale private până la finalizarea pandemiei de coronavirus sau și ulterior?

Într-o amplă analiză publicată în Jerusalem Post, la 23 aprilie, Yonah Jeremy Bob trage semnalează că drepturile omului ar putea fi afectate de acțiunile serviciilor de informații în lupta împotriva coronavirus. Dintre cele trei implicări ale actualelor sau fostelor agenții de informații israeliene în gestionarea aspectelor vieții civile legate de criza coronavirusului, rolul Mossadului pare să fie cel mai eficient.

Totodată, atrage atenția asupra unor aspecte la care nu foarte multă lume se gândește în momentul de față, fiind ușor trecute cu vederea atunci când le sunt prezentate elogios cetățenilor israelieni importanța și necesitatea acțiunilor serviciciilor de informații împotriva COVID -19: ce se va întâmpla la finalul perioadei de criză sau când se poate vorbi că situația se află sub control? Oare guvernele Dintre cele trei implicări ale actualelor sau fostelor agenții de informații israeliene în gestionarea aspectelor vieții civile legate de criza coronavirusului, rolul Mossadului pare să fie cel mai pozitiv.care au obținut acces la date noi în aceasta perioadă vor renunța la acest privilegiu în mod simplu și imediat?

Materialul poate fi consultat la link-ul: jpost.com

Sursa foto: visualhunt.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *