Ofițerii SIS Moldova au renunțat la salariu

Într-un comunicat emis la 15 mai a.c., intitulat “Solidaritate şi sprijin în lupta cu pandemia provocată de COVID-19”, Serviciul de Informaţii şi Securitate din Republica Moldova a anunțat solidarizarea sa în eforturile comune de susținere a sistemului de sănătate în lupta cu pandemia provocată de COVID-19.

Așa că, ofiţerii de informaţii au donat voluntar salariul pentru o zi de muncă în sprijinul acţiunilor pentru prevenirea şi diminuarea consecinţelor pandemiei.

“Suma de 486948,77 lei a fost transferată în contul bancar special deschis de către Ministerul Finanțelor destinat măsurilor de combatere a COVID-19 în Republica Moldova. Gestul reprezintă un semn de recunoştinţă şi încurajare pentru medici şi toate persoanele aflate la datorie, în prima linie, de care depinde reuşita acestei lupte.

Conducerea SIS a mulţumit ofiţerilor de informaţii pentru implicare în susţinerea eforturilor naționale de prevenire a COVID-19 şi şi-a exprimat speranţa că generozitatea, empatia şi solidaritatea, demonstrate în aceste momente dificile de fiecare dintre noi, ne va ajuta să ieşim învingători din această criză complexă”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *