Serviciul secret de pe strada Geniului investește în recrutare

Serviciul de Protecție și Pază a publicat (14 mai a.c.) un anunț de participare în cadrul platformei SEAP privind un “contract de furnizare soluții de evaluare psihocomportamentală a individului pentru dezvoltarea capabilităților tehnice necesare în procesul de recrutare, selecție, evaluare si formare a personalului, aferente proiectul POLISE – Implementarea de politici și instrumente moderne pentru selecția și evaluarea resurselor umane în Serviciul de Protectie și Pază din cadrul Programului Operational Capacitatea Administrativă (POCA)”.

Achizițiile constau, pe de o parte, în furnizarea unei soluții soft (și a unui pachet de 1200 de licențe), împreună cu echipamentele hardware necesare detecției comportamentului simulat prin urmărirea mișcărilor oculare (valoarea estimată a softului și licențelor este de 200.840,34 lei fără TVA, iar cea a echipamentelor hardware este de 18.487,39 lei fără TVA).

Pe de altă parte, se are în vedere furnizarea unei platforme software pentru evaluarea trăsăturilor de personalitate (valoarea estimată, fără TVA, fiind de 109.243,70 lei).

Data de deschidere a ofertelor este 22.06.202, având deadline 22.09.2020.

De asemenea, un alt contract deja atribuit în cadrul proiectului POLISE, de către Serviciul de către Protecție și Pază, în urma unei licitații. În valoare de 4.85 de milioane de lei, fără TVA, contractul a fost atribuit companiilor Optoelectronica – 2001 și Evolve Media, informează profit.ro.

Între obiective, se numără „implementarea, la nivelul instituției, a unui sistem modern de management al resurselor umane, bazat pe aplicații software, care să asigure adaptarea și optimizarea proceselor de selecție, recrutare, evaluare și formare a personalului, în cadrul proiectului POLISE, finanțat prin fonduri europene”.

Întregul material poate fi accesat aici: e-licitatie.ro

Sursa foto: https://www.ai-ap.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *