Mihnea Rădulescu: “Operatorii telecom sunt pregătiți să propună clienților soluții pentru acoperirea cererii în zona de securitate cibernetică”

La 26 mai a.c., Mihnea Rădulescu, business director Vodafone România (fost director general al UPC România) a fost invitat al emisiunii “Profit live” din 26 mai a.c., transmisă în fiecare zi de la ora 17.30 (iar marți, de la 15.30) și în care reprezentanți ai mediului de business vorbesc despre situația actuală.

“Am oferit conectivitate fixă și mobilă pentru lucrul de acasă. Criza ne-a prins cu numeroase oferte și servicii pe această zona. Vodafone România a înregistrat o creștere cu până la 30% în cazul cererii pentru soluții pentru zona work from home. Operatorii telecom sunt pregătiți să propună clienților soluții pentru acoperirea cererii în zona de securitate cibernetică“, a declarat acesta.

“Măsurile impuse de declanșarea crizei medicale provocată de COVID-19 vor împinge companiile în direcția digitalizării. Numărul în creștere al angajaților care își desfășoară munca de acasă, care a generat intensificarea traficului în rețelele de telecomunicații fixe și mobile și a cererii de conectivitate, va aduce însă și cerere pe zona de securitate cibernetică. Iar operatorii telecom sunt pregătiți,” a anunțat, Mihnea Rădulescu, la Profit TV.

Mai multe date pot fi obținute aici: www.profit.ro

Sursa foto: forbes.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *